top of page

Om oss

Styrket ungdom - Inkluderende fremtid

Vi er et dedikert team som brenner for å styrke og skape en lys framtid for ungdommer. Vår lidenskap ligger i å inspirere, veilede og støtte unge mennesker til å realisere sitt fulle potensiale.

Gjennom vårt arbeid søker vi å inspirere, veilede og mobilisere unge mennesker til å være drivkraften for positive endringer, og til å skape et samfunn som verdsetter mangfold, respekt og inkludering.

College Venner

Vår visjon

Vår visjon er å bli den ledende organisasjonen i landet som styrker ungdom, skaper en lys fremtid for dem og fremmer et inkluderende samfunn.

Vår historie

Vår historie begynner med våre egne erfaringer. Vi har kjent på ensomhet, på følelsen av å være misforstått, og på de harde realitetene som følger med å leve på utsiden av samfunnet. Vi har sett hvordan kriminalitet og diskriminering kan ødelegge liv, og vi har kjent på smerten ved å føle seg utenfor.

Men vi har også kjent på styrken som ligger i å reise seg igjen etter motgang. Vi har lært oss verdien av å ha noen som tror på deg, som støtter deg og som viser deg veien videre når alt virker håpløst. Og det er nettopp denne støtten vi ønsker å gi videre til andre.

Vårt team

Våre samarbeidspartnere

bottom of page